ΣΑΣ ΠΑΡΕΧΟΥΜΕ

Πόρτες συρόμενες

Πόρτες συρόμενες

• Οι συρόμενες πόρτες μας κατασκευάζονται σε τρία πάχη μόνωσης 80, 100 και 120mm, ώστε να καλύπτουν όλους τους τύπους ψυκτικών θαλάμων.

• Πόρτες με πάχος μόνωσης 80mm για χρήση σε ψυκτικούς θαλάμους συντηρήσεως θερμοκρασίας μέχρι 0°C, πχ. Για λουλούδια, λαχανικά, αλλαντικά, τυροκομικά κ.α.

• Πόρτες συντηρήσεως με πάχος μόνωσης 100mm για χρήση σε ψυκτικούς θαλάμους συντηρήσεως μέχρι – 8°C για συντήρηση πχ. Πάγου, κρεάτων κ.α..

• Πόρτες με πάχος μόνωσης 100mm για χρήση σε θαλάμους καταψύξεως έως – 22°C πχ. Για κατεψυγμένα ψάρια, κρέατα, σφολιατοειδή κ.α.

• Πόρτες με πάχος μόνωσης 120mm για χρήση σε θαλάμους καταψύξεως έως – 40°C πχ. Για παγωτά, φούρνους κατάψυξης κ.α.

ΦΥΛΛΟ ΠΟΡΤΑΣ

Περιμετρικά το φύλλο της πόρτας είναι καλυμμένο με προφίλ αλουμινίου πάχους 2,5mm διπλά ανοδιωμένο για αντοχή σε πιθανά κτυπήματα. Η επικάλυψη standard είναι Θερμογαλβανισμένη, λαμαρίνα πάχους 0,5mm, βαμμένη με αντιτοξική και αντιμυκητική βαφή 25μ πάχους, χρώματος RAL9002, κατάλληλη για τρόφιμα.
Μπορούν επίσης κατά παραγγελία να κατασκευαστούν σε χρώμα μπλε Ral 5015,σε κόκκινο Ral 3020, με πλαστικοποιημένη λαμαρίνα και τέλος με ανοξείδωτη.

ΜΟΝΩΣΗ: Πολυουρεθάνη του οίκου BAYER με πυκνότητα 43Kg/m ³.


ΛΑΣΤΙΧΑ

Τα λάστιχα της πόρτας είναι από ειδικά επεξεργασμένο μαλακό PVC μεγάλης αντοχής κατάλληλο για τρόφιμα. Στις πόρτες 80mm προσαρμόζεται απευθείας πάνω στο περιμετρικό προφίλ αλουμινίου. Στις πόρτες πάχους 100mm για καλύτερη διακοπή της θερμογέφυρας με το εσωτερικό του ψυγείου υπάρχει παρέμβυσμα από σκληρό PVC πάνω στο οποίο προσαρμόζεται το λάστιχο. Οι πόρτες 20mm διαθέτουν διπλή σειρά λάστιχα και επιπλέον το παρέμβυσμα PVC.

Πόρτες συρόμενες

ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΙ

Οι χρησιμοποιούμενοι μηχανισμοί για όλους τους τύπους θυρών είναι εισαγωγής. Κατά παραγγελία μπορούν να φέρουν κλειδωνιά. Ανάλογα με το μέγεθος και το πάχος μόνωσης οι πόρτες διαθέτουν εσωτερική χειρολαβή τύπου χούφτας ή λεβιέ.

ΚΑΣΣΑ ΣΚΕΛΕΤΟΣ

Ο σκελετός της κάσσας είναι μεγάλης αντοχής, κατασκευάζεται κατά παραγγελία σε δύο τύπους από σκληρό PVC ή από έλατο επικαλυμμένο με την ίδια λαμαρίνα όπως και το φύλλο της πόρτας, ακριβώς στο πάχος του χρησιμοποιούμενου πάνελ.

Το κάτω μέρος της πόρτας κατασκευάζεται στην μορφή “Σκούπα” ώστε να διευκολύνει την είσοδο ατόμων, καροτσιών, μηχανημάτων, την τοποθέτηση ράμπας κ.α. καθώς επίσης στο άνω μέρος στις πόρτες συντηρήσεως κρεοπωλείων μπορεί να υπάρχει υπέρθυρο για την διέλευση ράγας διακίνησης.

Οι πόρτες καταψύξεως 100 και 120mm φέρουν στο κάσωμα θερμαντική αντίσταση 25W/m για διακοπή της θερμογέφυρας με το εσωτερικό των ψυγείων. Όλες οι πόρτες στο πίσω τελείωμα της κάσας φέρουν κόντρα τελάρο για στατική στήριξη και καλαισθησία.

Πόρτες συρόμενες

To cryoarctic.com χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει τη διαδικτυακή εμπειρία σου. Εφόσον συνεχίσεις, συμφωνείς με την χρήση των cookies από εμάς.

Pin It on Pinterest

Share This