ΣΑΣ ΠΑΡΕΧΟΥΜΕ

Ψυκτικοί θάλαμοι

Ψυκτικοί θάλαμοι
Ψυκτικοί θάλαμοι

Οι ψυκτικοί θάλαμοι CryoArctic κατασκευάζονται ακριβώς στις διαστάσεις του χώρου σας και εφοδιάζονται με οποιοδήποτε τύπο πόρτας, επίσης ακριβώς στις διαστάσεις που έχετε ανάγκη. Προσφέρονται σε πάχη των 60, 80, 100,120,140, 150, 160, 180,200 mm.

Είναι modular δηλαδή μικραίνουν ή μεγαλώνουν με την πρόσθεση ή αφαίρεση μερικών πάνελ καθώς επίσης είναι εύκολη η αποσυναρμολόγηση και μεταφορά του θαλάμου.

Τα χρησιμοποιούμενα πάνελ είναι ειδικά για την κατασκευή ψυκτικών θαλάμων. Φτιάχνονται από την κατασκευάστρια εταιρεία σε υπερσύγχρονη γραμμή συνεχούς παραγωγής επιτυνχάνοντας κορυφαία ομοιογένεια στην κατανομή του μονωτικού υλικού και μεγάλη ακρίβεια διαστάσεων.

Διακρίνονται για τις πολύ ισχυρές ενώσεις των πάνελ μεταξύ τους οι οποίες επιτυγχάνονται διαμέσου αντιθερμικών φραγμάτων (βυθισμάτων) ώστε να παρέχεται εγγυημένα κλειστός αρμός κατά τις αλλαγές θερμοκρασίας του θαλάμου.

Για επιπλέον προστασία στις συνδέσεις φέρουν ειδική συγκολλητική μαστίχα που παραμένει ελαστική ακόμα και στις πιο χαμηλές θερμοκρασίες ώστε να επιτυγχάνεται η μέγιστη μόνωση και στεγανότητα.

Την στατική στήριξη του θαλάμου φροντίζουν τέσσερα μονοκόμματα γωνιακά panels ισχυρότατης κατασκευής. Τα πάνελ της οροφής ”πατάνε” πάνω στα κάθετα πλευρικά panels όπου και κλειδώνουν με αυτά διαμέσου ειδικών προφίλ. Έτσι επιτυγχάνεται πολύ μεγάλη αντοχή στις καταπονήσεις από κραδασμούς ή την υπερφόρτωση με λογική συγκράτηση του βάρους της κατασκευής.

Ψυκτικοί θάλαμοι
Ψυκτικοί θάλαμοι

Όλες οι εσωτερικές γωνίες του θαλάμου επικαλύπτονται στεγανά από ειδικό προφίλ υγιεινής, κοίλου σχήματος σύμφωνα με την υγειονομική οδηγία της Ευρωπαϊκής Ένωσης για τον πρακτικό και εύκολο καθαρισμό του θαλάμου (αποφυγή δημιουργίας μυκήτων και μικροβίων καθώς και για την καλύτερη κυκλοφορία του παραγόμενου ψυχρού αέρα).

Η χρησιμοποιούμενη πολυουρεθάνη είναι του Γερμανικού οίκου Elastogran GmbH μέλος του BASF group μεγάλης πυκνότητας 40 ± 2 kgr/m ³, με συντελεστή θερμοπερατότητας k=0,39 έως 0,12W/m²·K, ανάλογα με το πάχος του πάνελ και τιμή θερμικής αγωγιμότητας λ=0,02W/m²·k. Είναι οικολογική, δεν περιέχει χλωροφθωράνθρακες CFC.

Ιδιαίτερη προσοχή δίδεται κατά την έκχυση της πολυουρεθάνης ώστε η κατανομή της μάζας της να είναι ομοιόμορφη για την αποφυγή δημιουργίας νησίδων μειωμένης μόνωσης.

Η λαμαρίνα τους είναι πάχους 0,5mm. Είναι λεία και από τις δύο πλευρές για εύκολο καθαρισμό και υψηλή αισθητική. Είναι γαλβανισμένη, φοσφατοποιημένη και βαμμένη με 25μ πολυμερική οργανική βαφή ειδική για τη συντήρηση τροφίμων. Εξωτερικά φέρει ένα παχύ προστατευτικό πλαστικό φιλμ. Το πλαστικό δεν απορροφά υγρασία και έτσι δημιουργεί ένα πρώτο μονωτικό στρώμα για ακόμη υψηλότερη θερμομόνωση και προστασία από την διάβρωση.

Εξοπλίζονται με πλήθος αξεσουάρ. Η εταιρεία μας θέλοντας να κάνει την ζωή του Έλληνα επαγγελματία ευκολότερη άρα και αποδοτικότερη, εξοπλίζει τους ψυκτικούς της θαλάμους της με κάθε είδους αξεσουάρ όπως, τηλεειδοποίηση για την περίπτωση βλάβης, διακοπής ρεύματος ή αναίτιας πτώσης της θερμοκρασίας, καταγραφικά θερμοκρασίας, εξοικονομητές ρεύματος, στατικές και τροχήλατες ραφιέρες, τσιγκέλια και ράγες για την εύκολη διακίνηση των κρεάτων, αεροκουρτίνες ή κουρτίνες από διαφανή λωρίδες PVC για μεγάλη εξοικονόμηση ενέργειας, ράμπες για την εύκολη είσοδο-έξοδο καροτσιών.

To cryoarctic.com χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει τη διαδικτυακή εμπειρία σου. Εφόσον συνεχίσεις, συμφωνείς με την χρήση των cookies από εμάς.

Pin It on Pinterest

Share This